четвер, 5 листопада 2015 р.

Україна понад усе!




 Події, що відбуваються на Сході України упродовж останнього часу не можуть залишити байдужими жодної людини. Вся країна переймається болем і хвилюванням  за всіх, хто перебуває в зоні АТО. «Україна понад усе!» - саме так називався урок мужності, який пройшов у районній бібліотеці для дітей. Учням 8-б класу випала нагода на власні очі побачити як виглядають справжні герої, мужні захисники України. Бібліотекарі запросили на захід учасника АТО Сергія Олександровича Самойленка та волонтера Олександра Миколайовича Савченка. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні патріоти України.
 Самойленко Сергій Олександрович – учасник АТО, який добровольцем пішов на фронт,  майже рік був в епіцентрі бойових дій. Він поділився з учнями  спогадами  про нелегкі військові будні, про постійний ризик своїм життям, але при цьому чоловік не втрачає оптимізму і наголошує на тому, що українці -  це люди козацького гарту і їм під силу будь-які випробування. Старшина закликав дітей бути справжніми патріотами своєї країни.
 Волонтер Олександр Миколайович Савченко, не шкодуючи власного часу, здоров’я, збирає для фронту провіант, військовий одяг, теплі речі, необхідне обладнання, засоби гігієни, щоб потім передати все це бійцям прямо на передову. А здійснив він близько 50-ти волонтерських десантів! Олександр Миколайович розуміє ціну миру і спокою. Він розповів школярам про свою волонтерську діяльність, про те, наскільки важливою є увага простих громадян до військових. Так само, як і обереги, листи, малюнки, які наші маленькі земляки передають бійцям.
 Запрошені гості почули слова подяки від колективу районної бібліотеки для дітей та учнів за їхню мужність, витримку, патріотизм і отримали від дітей подарунки, посмішки і квіти.






Немає коментарів:

Дописати коментар