вівторок, 20 вересня 2016 р.

Мрії про Україну - дитячий погляд





 Тростянецька районна дитяча бібліотека-філія та сільські бібліотеки взяли участь у Всеукраїнському Конкурсі дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», який проходив з березня по червень в бібліотеках Сумської області. Конкурс організований Національною бібліотекою України для дітей та Фондом Миколи Томенка «Рідна країна», на виконання Указу Президента України «Про відзначення 25-річниці незалежності України». Учасники готували роботи, які за змістом і жанром відповідають темі авторського бачення майбутнього України.
 До  Сумської обласної дитячої бібліотеки ім. Островського, на розгляд обласного журі Конкурсу  надіслано 5 кращих з 50-ти робіт дітей Тростянецького району у трьох номінаціях: поезія, прозові твори та малюнки. Члени обласного журі визначили 18 переможних робіт користувачів бібліотек області.
 Серед переможців обласного туру є і наша землячка Мавліна Анастасія, учениця 10 класу Кам’янської ЗОШ. Ми щиро вітаємо Анастасію за зайняте I місце в номінації «Малюнки» (вікова категорія 13-16років). ЇЇ робота братиме участь у заключному турі Конкурсу, який пройде в Національній бібліотеці України для дітей.
 Бажаємо Анастасії Перемоги!  Дякуємо всім, хто прийняв участь у Конкурсі та сподіваємось на подальшу співпрацю.





Немає коментарів:

Дописати коментар