понеділок, 20 березня 2017 р.

Дуже тішаться книжки, що цікаві малюки з задоволенням читають і кмітливими зростають




В Тростянецькій районній бібліотеці для дітей відбулося урочисте відкриття Тижня бібліотуризму в рамках Тижня дитячого читання. В перший день, який пройшов під назвою «Бібліовояж «Я з книгою відкриваю світ»», учні 4-х класів СШ№5 стали учасниками Свята книги «Дуже тішаться книжки, що цікаві малюки з задоволенням читають і кмітливими зростають». Діти познайомилися з історією виникнення тижня дитячого читання, з основними етапами створення книги, про її роль в житті людини під час мультимедійної презентації  «Від папірусу до книги».
 Все свято мова йшла тільки про книги. Діти з захватом розповідали про своїх улюблених літературних персонажів, про недавно прочитані твори, і були дуже раді сюрпризам, яких було немало в цей день. Одним із таких сюрпризів стала зустріч з героями казки Карла Коллоді «Пригоди Цибуліно»-Цибуліно і Сеньйором Помідором. Разом літературними героями учні розгадували загадки, декламували вірші, співали пісень, присвячені її величності Книзі.
Присутні були в захваті від книжкової виставки-панорами «Місто улюблених книг». Яскраві, прекрасні книги не залишили байдужими нікого. Після огляду літератури «Твої улюблені письменники», книги з виставки вмить розібрали по домівках.


 














Немає коментарів:

Дописати коментар