четвер, 6 квітня 2017 р.

В гості до улюблених героїв




 «Бібліотека-книжкова країна, з радістю читає в ній кожна дитина»,- такими словами розпочалося бібліотечне асорті «В гості до улюблених героїв» для учнів 1-б класу Сш№2. Бібліотекарі радо зустріли маленьких читайликів, створивши атмосферу довіри, доброзичливості, дружелюбності, щоб вперше завітавши до бібліотеки, діти захотіли прийти знову.
 Де діти можуть відшукати найбільш цікаві та розумні книжки? Звичайно, в дитячій бібліотеці-мудрому Книжковому королівстві. Ось і малята з задоволенням поринули у пошуки дивовижних скарбів-дитячих книжок. У незвичайних пошуках дітлахам допомагали Незнайко та Гавчик під час лялькової вистави «Бібліотека зустрічає друзів», бібліотекар і казкові герої: Баба Яга та Кікімора.
 Першачки почувалися в бібліотеці вільно та невимушено: охоче пригадували улюблені книжки, відгадували загадки, брали участь у конкурсах і вікторинах, із задоволенням співали і танцювали.
В кінці заходу діти обрали цікаві твори для читання вдома з  книжкової виставки-єралаш «Книга-моє захоплення», розпочавши мандрівку по великому Книжковому королівству. Тепер вони з гордістю можуть сказати: «Ми стали справжніми читачами!»






Немає коментарів:

Дописати коментар