четвер, 7 лютого 2013 р.

Ти земле наша, рідная, святая!


  В Тростянецькій РДБ приділяється велика увага патріотичному вихованню користувачів-дітей. Зокрема, це формування у читачів почуття гордості за свою державу, патріотизму та поваги до державних символів України, любові до рідної землі, шанобливе ставлення до її культурних надбань. Серед заходів патріотичного спрямування є година державності Ти,земле наша, рідная, святая! Ти, Батьківщина, люба, золота”, проведена для учнів сш№5, 6-а класу.
Бібліотекар Н.Бєльська розповіла присутнім про нашу державу-Україну, її славну історію, познайомила читачів з Основним Законом-Конституцією України та цікавими фактами, які стосуються нашої країни.
   Далі відбулася презентація куточка державності , який оформлено на старшому абонементі бібліотеки, де є зображення герба, прапора та гімну України. Діти дізналися що покладено в основу сучасного герба, які кольори має Національний прапор України, мелодію якої пісні було покладено в основу Державного гімну.  Потім юним читачам було запропоновано дати відповідь на запитання міні-вікторини Свою Україну любіть”. І на закінчення заходу діти переглянули в комп’ютерній залі фільм “Це-моя Україна,це-моя Батьківщина”.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар