пʼятницю, 22 лютого 2013 р.

Свято мужніх і відважних


     У всі часи захищати рідну землю  було справою честі та гідності мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни, їх святим обов'язком. Тому День захисника Вітчизни - це всенародне свято. Він є символом непорушного зв'язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та проявом поваги народу до них. У нього славні традиції, за ними стоїть сама історія, сповнена героїки подвигів і яскравих вчинків.
      23 лютого у календарі позначено як День захисника Вітчизни. Напередодні свята, а  саме  22 лютого, в бібліотеці була проведена гра-змагання “Свято мужніх і відважних”. У заході приймали участь учні 2-а класу сш№5. Бібліотекарі  познайомили присутніх з історією свята, розповіли, з яких військ складаються збройні сили України. На святі звучали вірші про армію, героїзм і відвагу захисників Батьківщини. Діти разом з бібліотекарем говорили про те, які головні якості повинні в собі виховувати хлопчаки з самого дитинства. Адже вони майбутнє нашої армії, і саме від них залежить, якою буде українська армія. Окрім цього школярі мали можливість позмагатися у силі, спритності, винахідливості, кмітливості і просто гарно відпочити, взявши участь у різноманітних конкурсах та вікторинах.
   До заходу був оформлений перегляд літератури ”Доблесть і честь”, на якому були представлені кращі видання книг про подвиг захисників Вітчизни в різні періоди нашої історії.

 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар