понеділок, 25 березня 2013 р.

Хочеш знати все і всіх-другом будь хорошим книг!


     Перед книгою віками схиляло в шанобі голову людство, вважало її своєю святинею. Адже, книга вселяє в нас любов  до рідної України, повагу до інших народів, інтерес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму.Вона навчає і розкриває красу рідної мови. Книга вчить нас бути чесними,справедливими і працьовитими. Все життя книга допомагає нам вчитись, працювати, жити. Читання книг- це велика духовна цінність, відпочинок,насолода для душі. Книги-плоди мудрості, джерело мудрості, світло мудрості.
     Для залучення нових користувачів ,популяризації книги і дитячого читання, щоб прищеплювати любов дитини до книги як джерела знань, в рамках Тижня дитячого читання в бібліотеці пройшла гра-вікторина Хочеш знати все і всіх-другом будь хорошим книг”. Гостями заходу стали школярі сш№1 5-го класу.
Головними дійовими особами, як зажди, були Книга і Діти. Учні познайомились з книжковими новинками, обмінювались своїми враженнями про прочитані книги, пригадали правила поводження у бібліотеці та правила користування книгою. На гостини до дітлахів завітав герой улюбленого мультфільму Почтальйон Пєчкін зі святковими телеграмами- загадками від казкових героїв. Читачі та гості бібліотеки дружно прийняли участь у вікторинах “Лабіринтами прочитаних книжок", “З якої казки вони прийшли?”, конкурсах, іграх. Також діти мали нагоду проявити свої знання,зігравши у Казкове ерудит-лото”. Учні показали неабиякі знання літератури та культуру читання. Продовженням теми став перегляд мульфільму Гришкины книжки”.
    Закінчилось свято, але не закінчується зустріч з книгою. Тож , запрошуємо усіх охочих до бібліотеки.
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар