середу, 23 квітня 2014 р.

Аз і Буки правової науки


    Людина. Її права і свободи проголошено стратегічним конституційним пріоритетом української Держави. Захищаючи права дітей – дорослі захищають своє майбутнє. Інвестиції, вкладені у дитинство повертаються суспільству сторицею. Наша держава є учасницею Міжнародних договорів і угод, спрямованих на захист і гарантування прав та інтересів українських дітей, на досягнення їхнього добробуту.
      Активну, у правовому відношенні людину, допомагають суспільству виховувати  бібліотекарі Тростянецької районної бібліотеки для дітей. В рамках тижня права, який проходить в Україні , в книгозбірні  для учнів 7,8 класів СШ№1 була проведена юридична шпаргалка «Аз і Буки правової науки». Присутні на заході начальник районного управління юстиції Володимир Тимофійович Пилипець та заступник начальника слідчого відділення районного відділу внутрішніх справ Юрій Павлович Жабко розкрили важливі аспекти правової культури, підвищили знання школярів у рамках цивільного , та кримінального права,морально-правових норм поведінки їх у суспільстві. А діти змогли обговорити проблеми «свободи», «обов’язку», «відповідальності».
     Учні мали змогу ознайомитись з переглядом літератури «Закон.Право.Обовязок», який допоможе уміло скористатися своїми правами і добре виконувати свої обовязки.

 


 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар