понеділок, 28 липня 2014 р.

Сонячні промені на книжковій повені



      Весело і гамірно було сьогодні в дитячому відділенні Тростянецької райлікарні, бо саме тут працівники районної бібліотеки для дітей розташували свій бібліомайданчик. Для дітей оздоровчої групи бібліотекарі Ніна Бельська і Валентина Бруєва підготували пізнавально-розважальну програму «Сонячні промені на книжковій повені». Бібліокомпанія розгорнула перегляд літератури «Дарма часу ти не гай, краще сядь і почитай», на якому були представлені найновіші книги і журнали, які вабили дітвору своєю яскравістю. А іграшки для забав кожному не терпілося потримати у власних руках.
   До малих відпочивальників на гостину завітало Літо (В.Бруєва), яке своєю живильною енергією тепла та доброзичливості наповнило дитячі серця хорошим настроєм, позитивними емоціями. Разом з Літом учасники заходу активно змагалися у веселих конкурсах «Забий гол», «Презент для друга», «Веселі стрибунці» та інші.
   Для шанувальників казок ведуча Ніна Бєльська провела вікторину-гру «Казку швидко ти впізнай – всіх героїв відгадай». Демонструючи кмітливість та ерудицію учасники заходу активно змагались в інтелектуальному лототроні «Чарівна торбинка». Не обійшлося і без сюрпризів, пройшов дощик із солодощів, який приємно вразив присутніх.







Немає коментарів:

Дописати коментар