вівторок, 16 квітня 2013 р.

З природою живи у дружбі, буде вона тобі у службі

 
   Вже стала доброю традицією тісна співпраця районної бібліотеки для дітей з відділенням реабілітації дітей-інвалідів. !6-го квітня бібліотекарі РДБ завітали з бібліовізитом до центру. Вихованці радо зустріли нас. Працівниками бібліотеки в цей день для присутніх була проведена екологічна бесіда-гра “З природою живи у дружбі, буде вона тобі у службі”. Діти уважно прослухали розповідь про чарівну пору року-весну,  про природу,яка з приходом весни оживає, про перші весняні квіти. Не забули згадати і птахів, які повертаються з далекого півдня до рідного краю, щоб побудувати гнізда і вивести пташенят, про тварин,які після суворої зими хто прокидається від сплячки, хто починає рити нірки, щоб зародити нове життя.  Бібліотекар прочитала дітям казки, вірші про весну і природу. А вихованець центру Вова Мірошниченко розповів присутнім про птахів,яких він знає, про те, як вони поводяться у природі. Діти прийняли активну участь у природознавчій вікторині “Явища природи знаєш-всі загадки відгадаєш”, відгадували загадки. Працівниками бібліотеки був проведений обзор літератури Барви рідного краю”.
    Діти залишилися задоволеними заходом , а ще, отримали солодкі подарунки від шоколадної фабрики і благодійного фондуТростянеччина-рідний край”.
    Щиро бажаємо вихованцям відділення реабілітації дітей-інвалідів міцного здоров’я, а педагогам-терпіння,доброти, милосердя.
 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар