пʼятницю, 5 квітня 2013 р.

Мій різнокольоровий дивосвіт

   На весняних канікулах в Тростянецькій РДБ було проведено творчу годину Мій різнокольоровий дивосвіт”. Це була спроба бібліотекаря Н.Бєльської обєднати читання і творчу діяльність дітей. Спочатку Ніна Миколаївна зацікавила користувачів переглядом журналів «Тачки», під час якого учасники жваво обговорювали марки автомобілів, їх переваги і недоліки в тих, чи інших ситуаціях. А потім бібліотекар запропонувала пофантазувати і розмалювати кольоровими олівцями авто на свій смак в альбомі «Для маленьких шкодників".
 Участь у творчій годині взяли учні середньої ланки шкіл №1 та №5: Сизов Антон, Петрик Ілля, Гальонко Олексій, Спірідонов Богдан, Євсюкова Ліза, Халізова Настя та інші. Взагалі, заняття проходило у веселій, невимушеній атмосфері, де діти малювали, спілкуючись, близько години. А найстараннішим виявився учень 5 кл. СШ №1 Спірідонов Богдан, який займався малюванням понад дві години. Всі учасники заходу отримали солодощі і сфотографувалися на згадку про чудово проведений в бібліотеці час.
Отже, наша бібліотека робить дозвілля дітей не тільки приємним і цікавим, а ще й змістовним. Тут вони можуть спілкуватися, розвивати свої можливості та таланти. Відпочивати, розвиваючись – саме в цьому користувачам допомагають бібліотекарі.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар