пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Бібліотека-книжчин дім і нам усім цікаво в нім

 
    В останні дні травня в районній бібліотеці для дітей було весело і гамірно, бо проходили екскурсії в бібліотеці “ Бібліотека-книжчин дім і нам усім цікаво в нім” для учнів 1-2-х класів спеціалізованих шкіл №2,4,5. Обслужено близько 120 чоловік.
   Діти здійснювали подорож в Книжкове королівство на казковому книгольоті. Вони відвідали країну Читайликів, де їх гостинно зустріла бібліотекар читальної зали Н.Бєльська. З захопленням і цікавістю мандрівники слухали розповідь про казковий дім та його мешканців:
                   Усе, чим ви цікавитесь,
                   Ви знайдете в книжках.
                   На всі питання-відповіді
                   На їхніх сторінках.
   В країні Грайликів діти радо вітали літературних героїв Пеппі Довгу Панчоху(В.Гладун),Карлсона(О.Колцун), Бабу Ягу(В.Гладун), Лісовичка(О.Колцун),веселих Розбійників(В.Гладун,О.Колцун). Казкові герої розважали присутніх іграми,забавами, розвагами. Діти залюбки брали участь в перегонах на мітлах, з великим задоволенням прикрашали один одного,збираючись на бал у Книжковому королівстві, охоче зупиняли Вітрячок у володіннях Лісовичка, допомагали у змаганнях перетягування канату між силами Баби Яги і Лісовичка.
     В кінці заходів малеча з цікавістю переглядала лялькову виставу “Лисиччин подарунок”у виконанні юних акторів І.Петрика, А Сизова, І.Рагуліна.

 
 



 
 

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар