четвер, 12 червня 2014 р.

Пізнаємо у забаві світ веселий і цікавий


    Прийшов час літніх канікул, нових вражень, знайомств і відкриттів. Кращий дитячий відпочинок - це яскраве, незабутнє і пізнавальне дозвілля. А щоб зануритися в цей дивовижний світ, потрібно всього лише відвідати дитячу бібліотеку.
    Всі діти люблять несподіванки, чудеса і розважальні програми.  Бібліотекар Валентина Гладун виконала їхні мрії,провела для користувачів з пришкільного дитячого табору школи №5 Перехрестя забав «Пізнаємо у забаві світ веселий і цікавий», мета яких - розвиток творчих здібностей особистості дитини через книгу, гру та читання. Захід пройшов  у вигляді рухливо-інтелектуальної естафети. Вона складалася з різноманітних завдань: розгадування шифровок, встановлення літературних батьків книжкових героїв, отримання СМСок від літературних незнайомців.   
     Гарний настрій подарувала дітям казкова героїня Пеппі
Довгапанчоха   (бібліотекар Валентина Бруєва), яка принесла с собою веселі ігри, загадки, конкурси. Бібліотекарі познайомили малечу з книгами, які знаходяться на літній книжково-ляльковій виставці "Дитинство у калейдоскопі яскравих сторінок". В бібліотечному кінозалі діти з задоволенням подивились улюблені мультфільми.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар