середу, 18 червня 2014 р.

Сильні, спритні і веселі

 
     Спорт зміцнює здоров'я, загартовує характер. Кожній людині подобаються різні види спорту. Одним ігрові, іншим силові, хтось любить акробатичні види. У кожному разі, рідко зустрінеш байдужої до спорту людини.  Не байдужими були і діти з пришкільних таборів СШ№5 та Люджанського НВК, які взяли активну участь у святі спорту і здоров’я  «Сильні, спритні і веселі». Бібліотекарі Валентина Гладун, Валентина Бруєва, Рена Кулініч розповіли учням про історію Олімпійських ігор, про ті види спорту, які з самого початку були в них включені, про перших олімпійських чемпіонів, які посіли призові місця. А потім розпочалися веселі старти.
     Юним спортсменам були запропоновані цікаві, іноді дуже непрості конкурси з бігом, стрибками на скакалці, пересування з м'ячем, обручем, де вони змогли проявити свої спортивні навички. Всі етапи цього захоплюючого змагання проходили у напруженій боротьбі. Вболівальники стежили за ходом подій і дуже переживали. Спортивний запал і бажання домогтися перемоги для своєї команди захоплювали дітей настільки, що вони не помічали того, що відбувається навколо. Всі намагалися з усіх сил прийти до фінішу першими. Змагання стали справжнім святом спорту, здоров'я і веселощів. Діти зрозуміли: щоб завоювати перемогу - мало бути фізично сильним і ерудованим підкованими!. Необхідно при цьому мати достатню цілеспрямованість, силу волі, бути організованим і зібраним, спритним і винахідливим. Атмосфера спортивного свята була  радісна. Всі отримали відмінний заряд бадьорості, і
море позитивних емоцій.
     Захід проходив на фоні перегляду «Спорт! Спорт! Спорт» і інноваційного своєрідного куточка читання «Рай в шалаші з книгою».
 

 

 

 



 

 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар