пʼятницю, 27 червня 2014 р.

Буймер приймав “Бiблiовеселощi“

 
    Тростянецька района бiблiотека для дiтей  вже третій рік поспіль подорожує з бiблiотурне «Вiд селища до селища-бiблiовеселощi» по селах району. Першою зупинкою  цього лiта стало мальовниче село Буймер. ЦiкавI дитячi оченята  та привітна усмішка бібліотекаря Ірини Шапувал зустрiли нас бiля сiльськоi бiблiотеки. Знайомство розпочали  в примiщеннi . Тiтонька Казкарка ( бібліотекар Валентина Гладун) привiтала присутнiх з початком лiтнiх канiкул, а потiм розпочалося справжнє свято для маленьких буймерчан. Тут були і цікаві конкурси, і смішні забави для кмітливих і розумних, і кумедні вікторини. Фішкою заходу стала зустріч з казковими героями: Господинею Літо (бібліотекар Валентина Бруєва) та грізним Бармалеєм (бібліотекар Рена Кулініч), який , до речі, цього разу був у доброму гуморі. Разом з ними дітлахи відгадували загадки, брали активну участь у «Калейдоскопі цікавих книг», бібліовікторині «Я з книгою на ти…»
   Але найцікавіше чекало дітей попереду… Біля бібліотеки зробили ігрову зону. Піснями, гумором, розвагами, іграми, конкурсами порадували бібліотекарі  юні серця. Сміх , радість, позитивні емоції викликав кожен конкурс.
    А на завершення малечу чекали солодкі призи від нашого спонсору шоколадної фабрики «Монделіз Україна». Свято закінчилося, та не закінчилася дружба з книгою. Тож нехай книги входять у кожен дім.
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар