середу, 4 червня 2014 р.

Будьте з вогнем обережні, вчить правила пожежні


     В Тростянецькій районній бібліотеці для дітей пройшла пізнавальна година  «Будьте з вогнем обережні, вчить правила пожежні», на яку завітали школярі 5-7 класів пришкільного табору СШ№4. Гостем заходу став інспектор ДПРЧ-24 Артем Вікторович Ясенок. Він розповів дітям як поводитися в тій чи іншій ситуації, що необхідно робити, якщо виникла пожежа. А також поділився своїми знаннями поведінки при виникненні пожежі, навчив правилам, які допоможуть їх уникнути. Артем Вікторович побажав дітям безпечного відпочинку під час літніх канікул.
     Хто не знає, що з вогнем жарти погані? Ведуча заходу бібліотекар Валентина Гладун розповіла присутнім про причини виникнення пожеж. Особливу увагу вона приділила електропобутовим приладам, через неправильну експлуатацію яких найчастіше трапляються пожежі , та про наслідки, до яких призводять загоряння.  Для закріплення знань бібліотекар провела цікаву вікторину «Школа безпеки». Діти взяли активну участь в іграх «Мікрофон», «Дзвіночок», відповідали на запитання в «Марафоні загадок». Бібліотекар представила до уваги присутніх презентацію «При пожежі дзвонити 101», мультфільми про правила пожежної безпеки.
      Ведуча зробила огляд літератури з перегляду «Абетка безпеки», яка допоможе більше дізнатися про вогняну стихію, як уникнути небезпеки і при цьому не втратити пильність і не злякатися.

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар