вівторок, 3 червня 2014 р.

Не можем без казки у світі ми жити, бо казка нас вчить, як потрібно дружити


Чи любимо ми казку? На це питання у кожного відповідь однакова - «звичайно». Казка вчить добру і засуджує зло, вчить любити та цінувати працю, засуджує лінь, навчає сміливості, любові до прекрасного. Недарма народна мудрість передається через казку з покоління в покоління.  А найголовніше, чого вчить казка-залишатися в душі дитиною, а значить трішечки Чарівником.             
Переконатися в цьому мали змогу приcутні на фольклорній веселці «Не можем без казки у світі  ми жити,бо казка нас вчить,як потрібно дружити»,учні 1,5класів пришкільного табору СШ№1.Маленькі читайлики занурились у прекрасний, захоплюючий і чарівний світ казки. Вони зачаровано слухали ведучу Валентину  Гладун, яка розповіла які бувають казки. Діти взяли активну участь у вікторинах «Портрети казкових героїв», «Вгадай казку». Під час відеовікторини «Сторінками улюблених казок»  присутні показали себе справжніми любителями і знавцями казок.  Школярі з задоволенням змагалися в конкурсах «АВГДейка» і «Вгадай мелодію».  Діти з захопленням подивились презентацію «В гостях у казки», а потім веселились, співали, танцювали, дивись улюблені мультфільми.
   Бібліотекар зробила огляд літератури з книжково-лялькової виставки «Дитинство у калейдоскопі яскравих сторінок». Найактивніші учасники свята були нагороджені подарунками.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар